Download RRB Railway Previous Year Question Paper With Answer key PDF

Get live Fee Job Alert

RRB Railway Previous Year Question Paper PDF: Hello Aspirants welcome to Aspirants Notes here we are with RRB Railway Previous Year Question Paper pdf for you to improve your exam preparation. To download this Edition click on free download. This is helpful for all students for the preparation of various RRB Railway Exam like RRB JE, RRB ALP, RRB NTPC, RRB Group D, RRC Group D. 



Download Railway Question Bank PDF

Succeeding in life is as simple as being a good student. All you have to do is pay attention, work hard and give it your best shot.


Download RRB Railway Previous Year Question Paper PDF

Pdf Notes Name: RRB Railway Previous Year Question Paper PDF
Credits/Publisher: Bankexamstoday

Language: English
Category:  Previous Year Paper, Asked Questions
Notes Format: True PDF 
Source: Bankexamstoday 
Number of Pages: 54 Pages 
Pdf Notes Size: 1MB 
Tag: Asked Questions, General Awareness, SSC/RRB, Railway, Railway-Exams, Previous Year Paper, 

RRB Railway Previous Year General Awareness Question and Answer

1) What is the name of process heat glass is slowly cooling?
Ans: Annealing

2) Equal size planet of earth?

Ans: Kepler-452b

3) Who won Australian Grand Pix 2015?

Ans: Lewis Hamilton

4) Nepal PM in 2015?

Ans: Sushil Koirala

5) Which Rays used in Airports which passes through solids?

Ans: X-Ray

6) At the time of Independence how many Ruling kings were there?

Ans: 565

7) How many members walked on moon up to?

Ans: 12

8) How many candidates are nominated by president in Rajyasabha?

Ans: 12

9) Abhishek Verma belongs to which sport?

Ans: Archery

10) Indrayani River passes through which city?

Ans: Pune

Download RRB Railway Previous Year Question Paper With Answer key PDF

Download Here: Click Here

Tag: railway group d previous year question paper in hindi pdf rrb general awareness questions and answers railway general knowledge questions and answers pdf rrb general awareness pdf 2019 railway group d question paper 2018 railway group d question paper 2018 pdf in hindi gk for railway exam 2018 pdf rrc group d model question paper with answer pdf
Related Notes
Recommended for You

No comments

Powered by Blogger.